Menu

BelgoTrack introduceert eigen RFID-hardware

20210208_102043 Vanaf nu kunnen wij onze identificatie-mogelijkheden naast onze bestaande RFID-oplossingen verder uitbreiden met onze eigen lijn van RFID-producten. Deze volledig in-huis ontwikkelde producten kunnen zowel 125 Khz als 13,56 Mhz badges lezen en bieden tal van voordelen ten opzichte van onze standaard 3rd party RFID-lezers:

  • Detectie van sabotage aan de badgelezer
  • Beperken van de toegelaten RFID-codes tot enkel de binnen BelgoTrack vastgelegde medewerker-ID’s
  • Instelbare verplichting/vrijblijvendheid van een registratie bij het inschakelen van het voertuig
  • Instelbare geldigheidsduur van een registratie bij verplichte registratie
  • En dit alles vanop afstand instelbaar
Bovendien kunnen wij met dit RFID-platform ook inspelen op specifieke eisen van onze klanten. Door deze in-huis te ontwikkelen hebben wij volledige controle over sourcing/manufacturing/testing en over de firmware die wij ook in-huis ontwikkeld hebben. 20210208_102110

BelgoTrack Connect: BelgoTrack Android App gereleased

icon-android-phone Sinds vorige maand is de eerste release van BelgoTrack Connect beschikbaar in de Google Play-store. Met deze app kan u uw wagenvloot nu real-time volgen op uw Android-smartphone, overal ter wereld. Deze app vormt een uitbreiding op de bestaande functionaliteit die BelgoTrack te bieden heeft via de reeds gekende web applicatie en zal gaandeweg verder uitgebreid worden met functies die reeds beschikbaar zijn via de gewone internet browser.

Read More →

Eerste BelgoTrack LoRaWAN-gateway live

notEerste BelgoTrack LoRaWAN-gateway live

Vandaag hebben wij onze eerste LoRaWAN-gateway opgestart om in een straal van 10 kilometer rond onze hoofdzetel een long-range/low-power IOT-netwerk te creëren waarmee we “Internet of Things”-demo’s, proof of concepts en testen kunnen gaan uitvoeren. De IOT-evolutie is volop aan de gang en met BelgoTrack (en later ook BelgoSense) willen we verder inspelen op deze nieuwe technologische evolutie die een tijdperk van “alles verbonden” in het leven roept. Met deze technologie wordt het mogelijk een netwerk van sensoren en kleine “verbonden” toepassingen op te zetten die jaren verder kunnen op een batterij of een klein zonnepaneel. Omdat communicatie via het LoRa-netwerk gaat hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van het traditionele gsm-netwerk en kan dit dus zonder de traditionele telecom-kosten.

Proximus is reeds testen aan het uitvoeren met een eigen commercieel nation-wide LoRa-netwerk dat zich echter beperkt tot de grote steden. Door het opzetten van ons eigen LoRa-netwerk kunnen wij zelf kosteloos gaan testen en onze klanten overtuigen van de mogelijkheden van deze nieuwe technologie.

Check-in-at-work nu ook voor de vleessector

abbatoir2Uitbreiding registratieplicht

De check-in-at-work registratieplicht van de sociale zekerheid is sinds kort ook van toepassing op de vleessector. Voor de duidelijkheid sommen wij nog eens de huidige twee doelsectoren op van deze registratieplicht:

Automatische registratie

Wilt u vertrouwen op een vol-automatische registratie van uw medewerkers in het kader van deze registratieplicht dan kan u beroep doen op onze diensten en producten. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie wat betreft onze oplossingen.

Verlaging drempelbedrag Check-In-At-Work

yardVerlaging drempelbedrag

Vanaf 1 maart 2016 is een nieuw drempelbedrag voor de registratieplicht “Check-in-at-work” van de Sociale Zekerheid actief voor werken in onroerende staat. Het nieuwe drempelbedrag van 500.000€ vervangt het vorige bedrag van 800.000€ exclusief BTW.

Deze nieuwe drempelwaarde zorgt ervoor dat de registratieplicht nu op aanzienlijk meer werven zal moeten worden toegepast. Om automatisch te voldoen aan deze registratieplicht -zonder een hoop stress door planningswerk en wijzigingen op het laatste moment- kan u beroep doen op onze betrouwbare Check-in-at-work oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BelgoTrack steunt 8 Still Alive – Kom op tegen kanker

8stillalive_round

8 Still Alive – Kom op tegen Kanker

8 Still Alive is een team dat de 1000km voor kom op tegen kanker rijdt in het voorjaar van 2016. Het team is ontstaan ter nagedachtenis van de jonge vader Ilya die zijn strijd tegen kanker verloor begin dit jaar. De website van 8 Still Alive is hier te vinden. Ook op facebook kan u ze terugvinden.

Publieke site in nieuwe jasje

De publieke kant van BelgoTrack is sinds vandaag in een nieuw jasje gestoken. Om van op deze nieuwe publieke pagina’s naar uw BelgoTrack account te gaan kan u gebruik maken van deze link of van de “Aanmelden”-knop bovenaan.

Accuspanning en totale werktijd per afdeling/werf

input_rep

Rapport Temperatuur/Spanning

Bij de track-nu lijst is in de kolom van de accuspanning een icoontje toegevoegd waarmee u een rapport van de accuspanning kan opvragen. U kan zelf de periode kiezen om gedetailleerd te kunnen zoeken. Het rapport is ook bereikbaar vanop het tabblad ‘Ingangen’ bij de details van een voertuig. Op die locatie zal u ook andere ingangsrapporten kunnen opvragen, indien uw track&trace-toestel erover beschikt. Zoals bv. batterijspanning, temperatuur, …

Om een overzicht te op te vragen van de totale werktijd van een afdeling op alle werven binnen een periode kan u nu gebruik maken van het nieuwe icoontje op de pagina van uw afdelingen. Dit opent een nieuwe pagina waarop u de periode kan kiezen en het resultaat kan visualizeren.

Integratie met domotica

domo

Integratie met Domoticasystemen

Vanaf januari 2015 bieden wij u de integratie aan met een domotica-systeem, waarbij u de locatie van uw voertuig kan gaan gebruiken voor het sturen van uw domotica-systeem. Hebt u verlichting die u wenst te schakelen op basis van het betreden of verlaten van uw eigendom, of wenst u de poort automatisch te openen? Met een BelgoTrack trackingsysteem, gekoppeld met onze domotica-uitbreidingsmodule zijn de mogelijkheden onbegrend!

Check In At Work? Gratis bij BelgoTrack.

Automatische CheckInAtWork

Automatische CheckInAtWork

Met uw trackingsysteem van BelgoTrack hoeft u bij ons NIETS extra te betalen voor de vol-automatische Check-In-At-Work integratie via de online webservice van de sociale zekerheid. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij begeleiden u met alles en maken het makkelijk voor u. Geen manuele registraties meer, maar in volle vertrouwen en gratis genieten van onze service!