Menu

Alarm bij in- en uitschakelen contact en nieuwe Garmin FMI functie’s

In het real-time scherm is een marker toegevoegd voor het BelgoTrack-menu links bovenaan. Deze marker is enkel beschikbaar voor een vloot met Garmin FMI ondersteuning. Door deze marker eenvoudigweg op de kaart te slepen kan u doorklikken om deze geselecteerde positie rechtstreeks door te zenden als een bestemming aan één van uw chauffeurs. De chauffeur kan deze bestemming instellen en zijn Garmin toestel laten navigeren naar dit punt. U wordt via het berichtencentrum op de hoogte gehouden van de status van deze bestemming. Zo ziet u of de chaffeur de navigatie naar deze bestemming heeft geactiveerd, of de bestemming bereikt heeft. U kan ook een bestemming opzoeken door één keer te klikken op de marker en een postadres in te geven.

Ook kan vanaf nu per voertuig ingesteld worden of er een alarm (via SMS en/of EMAIL) moet worden gegenereerd als het contact van een voertuig wordt in- of uitgeschakeld. U kan dit instellen in de eigenschappen van elk voertuig.
Voorlopig is er geen tijdschema gekoppeld aan dit alarm. In de nabije toekomst voorzien wij de mogelijkheid om dit alarm te koppelen aan een tijdschema en weekdagen.

Deze optie is niet standaard beschikbaar. Indien u hiervan gebruik wenst te maken volstaat een mailtje aan BelgoTrack en wij stellen deze functie ter uwer beschikking.