Menu

Waarom Track&Trace?

Tijd- en kostenbesparing

Uw vloot uitvoeren met trackingsystemen biedt tal van voordelen die tijd- en kostenbesparend kunnen werken. U beschikt steeds over de correcte locatie van uw voertuigen. U hoeft niet op zoek te gaan naar welk personeelslid waar is. Uw investering is in no-time terugverdiend.

Controle

U kan controle uitvoeren over het gebruik van uw voertuigen. Niet toegelaten gebruik van uw voertuigen kan u onmiddellijk opsporen. Meer nog: u wordt pro-actief op de hoogte gesteld van misbruik. Rij-analyse is een handige functie om uw personeelsbeleid te ondersteunen en zodoende de levensduur van uw vloot te verlengen.

Administratieve taken verlichten

Administratieve taken verlichten kan door het geautomatiseerd berekenen van de werkuren, de verplaatsingen en de mobiliteit van uw personeel. Integratie met externe webservices zoals bv. check-in-at-work van de Sociale Zekerheid zorgen voor ùw zekerheid: u hoeft niet wakker te liggen van vergeten registraties van uw arbeiders bij de sociale zekerheid. Dit gebeurt volautomatisch en in real-time!

Beveiliging

U bent direct op de hoogte als één van uw voertuigen misbruikt wordt of gestolen. U kan van op afstand verhinderen dat uw voertuig ingeschakeld wordt.

 

Indien u vrijblijvend meer informatie wenst of een presentatie en live demo wilt, aarzel niet contact op te nemen.